VEVA byggesett

Om Vevaleker

Vevaleker Norge er et enmannsforetak. Vi selger våre produkter både til bedrifter og privat personer og er eksklusiv distributør av Veva Product i Norge. Mer informasjon om bedriften under Kontakt oss.


Byggesset VEVA, fordi vi mener at treleker spiller en uerstattelig rolle i barns liv og at de støtter utvikling av logisk tenkning, finmotorikk, kreativitet, fantasi og, i tillegg, opplevelse av kontakt med naturen. VEVA gir en verden av fantasi ...


Brico Konstruksjonssett Sertifikat

Sertifikater og utmerkelser

I produksjon brukes det bøk i høy kvalitet som ikke er overflatebehandlet med kjemikalier, noe som er med på å gi den naturlige formen til VEVA produkt byggesett. Alle våre produkter er testet, sertifisert og ufarlig.    Les mer ...

Produsent

Produsenten VEVA Product Slovakia (EU) er ikke bare en familiebedrift, det er en drøm som går i oppfyllelse ved å gjøre noe som gir mening ... de prøver alltid å skape nye og originale byggesett for barn, og den største belønningen er gleden og tilfredsstillelsen de opplever når de leker og bygger noe fint og kreativt.


Treleker VEVA er et resultat av et samarbeid mellom kreative og entusiastiske mennesker fra det Tekniske Universitet i Zvolen, det Tekniske Universitet i Kosice - Design linjen og firmaet KUSING - utvikling og produksjon av treformingsmaskiner. VEVA Product sitt merke og produkt ble offisielt introdusert på International Toy Fair i Nurnberg i februar 2007. Produktet VEVA er et symbol på byggesett i tre med høy kvalitet som kan berike markedet med treprodukter.

Vi ønsker at disse lekne øyeblikkene får en plass i barnas sinn, og også at de blir husket som gode minner fra barndommen din.