VEVA byggesett

Personvern og Cookiepolicy

Vevaleker.no behandler i utgangspunktet bare personopplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

I de tilfeller hvor Vevaleker også behandler personopplysninger til andre formål, for eksempel for å sende deg informasjon om tilbud etc., gjøres dette bare når du har samtykket til det. Før du samtykker skal du være informert om hva opplysningene skal brukes til og av hvem.

Dine personopplysninger blir ikke utlevert til andre, med mindre det er nødvendig for å gjennomføre kjøpet/betalingen, eller om vi er/blir lovpålagt slik utlevering.

Driftspartnere har ikke anledning til å bruke personopplysninger levert av Vevaleker.no til annet en den avtalte driftsoppgaven.

Vevaleker bruker informasjonskapsler for å gi deg den aller beste opplevelsen når du besøker vår webside. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som legges i datamaskinens harddisk eller på smarttelefonen. Den gjør at datamaskinen/IP-adressen din kan gjenkjennes og informasjon kan samles inn om sidene og funksjonene som du besøker.